• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

FCK sender Jakob Busk til Horsens

FCK sender Jakob Busk til Horsens
Illustration

FC København har udlejet den talentfulde målmand Jakob Busk til 1. divisionsklubben AC Horsens.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Jakob Busk skifter FC København ud med AC Horsens i den halvsæson. FCK og Horsens har netop meldt ud, at de er blevet enige om en lejeaftale, der sender Busk på græs på CASA Arena i Horsens, hvor han kan få værdifuld spilletid, mens Stephan Andersen og Johan Wiland kæmper om førstemålmandshandskerne i Parken.

- Jeg er superglad for, at det lykkedes FC København og AC Horsens at blive enige om en lejeaftale. Jeg glæder mig til at lære nye mennesker at kende, få nye input og sidst, men ikke mindst, at få en masse kampe på næsthøjeste niveau i dansk fodbold, siger Jakob Busk til Horsens' hjemmeside.

FCK-træner Ståle Solbakken har forlængst slået fast, at det var meningen, at Busk skulle lejes ud i denne sæson, og det er nu blevet en realitet. Busk kommer til at kæmpe med Aleksandar Stankovic og Frederik Rønnow, der har været plaget af et springerknæ, om pladsen i Horsens-målet.

- Vi i AC Horsens har haft en udfordring på målmandsposten, da vi, med baggrund i Rønnow’s skadessituation kun rådede over Aleksandar Stankovic. Det glæder mig vildt meget, at vi nu har lejet U/21 landsholdsmålmanden Jakob Busk fra FC København. Han er en dygtig målmand ,som er skolet på allerhøjeste niveau, og vi får nu tilknyttet en målmand med mange gode målmandsmæssige kompetencer, hvilket uden tvivl kommer til at gøre en forskel for AC Horsens i kampene her i efteråret, siger Horsens-træner Bo Henriksen.

Jakob Busk skifter med øjeblikkelig virkning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus