• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCK-spiller med ild i øjnene: Jeg skal nok vise, at jeg er pengene værd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Robert Mudrazija har langt skaderne bag sig, og nu brænder han efter at vise sig frem i FC København.

Af Ole Hoffskov

Robert Mudrazija har været i FC København i halvandet år. På de 18 måneder er det blevet til 82 minutter på banen i Superligaen.

Det er selvsagt ikke alverden, men det har ikke været muligt at presse meget mere ud af kroppen på den 23-årige kroat, der har været skadet under stort set hele sit ophold i dansk fodbold.

Aktuelt er han på vej tilbage fra sin seneste skadespause, og sulten lyser ud af ham efter torsdagens træning i FCK.

- Jeg har det godt – det har jeg altid, når jeg er i stand til at spille fodbold. Det er alt, der betyder noget for mig. Jeg er glad for at være i FC København og træne sammen med så dygtige spillere, siger Robert Mudrazija til tipsbladet.dk og sætter nogle ord på de seneste 18 måneder i Danmark:

- Det har selvfølgelig været hårdt. Jeg var skadet, da jeg kom, og jeg har stort set været skadet lige siden. Det rammer én, men jeg er mentalt stærk, og jeg har lagt det bag mig. Det har af og til været svært at holde hovedet højt, men jeg har gode folk omkring mig. Nu glæder jeg mig til at vise mig frem i min bedste udgave.

Læs også:Optakt: FC København - FC Midtjylland

- Jeg har gode venner i Danmark – blandt andre Karlo Bartolec – men jeg har ingen familie i landet, og det har selvfølgelig været ekstra hårdt under corona. Men alt det glemmer jeg, når jeg spiller fodbold. Det giver mig altid en stor lykkefølelse. 

Selv om det kun er blevet til meget få minutter i FCK-trøjen, forlængede Robert Mudrazija i sidste uge aftalen med de danske mestre, således parterne nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2024. Dermed blev der føjet et år til den tidligere aftale.

- Jeg er meget glad for aftalen – jeg er faktisk beæret. FC København er en storklub, og jeg glæder mig til at vise mig frem. Det ekstra år er et tegn på tillid fra begge sider, siger kroaten.

Da Robert Mudrazija kom til FC København fra NK Osijek i hjemlandet, var det ifølge Ekstra Bladet for en transfersum på 18,5 millioner kroner.

Dermed har FCK i skrivende stund betalt godt tre millioner pr. kamp, Mudrazija har spillet i Superligaen.

Læs også:FC København forlænger med Robert Mudrazija

- Jeg ved jo godt, at FCK har betalt mange penge for mig, og de har nu ventet i over et år på, at jeg kan give dem noget værdi for de penge. At FCK giver mig et år mere i min kontrakt, fylder mig med håb om fremtiden.

- Jeg tror på mig selv, og jeg skal nok vise alle, at FC København ikke har begået en fejl ved at købe mig. Jeg glæder mig helt vildt til at vise mig frem, siger Robert Mudrazija.

Søndag er kroaten klar til at spille sin Superliga-kamp nummer syv, når FCK spiller topkamp mod FC Midtjylland.

- Hvis træneren har brug for mig, er jeg klar. Jeg kan ikke spille hele kampen, men Ståle ved, at jeg er her, hvis han har brug for mig, slutter Mudrazija.

Kroaten har spillet en halv times Superliga-fodbold i indeværende sæson. 

Læs også:Wind og Mudrazija fik minutter i intern FCK-testkamp

Læs også:FCK-back om topkamp mod FCM: Vi går efter at dominere

Læs også:Ny skade: FCK-angriber er ude i fire-seks uger