Superliga Oliver Okstrøm

FCK tager på træningslejr: Trio er ikke med

Foto: Getty Images

FC København har blandt andet aftalt med en af spillerne, at han træner et andet sted.

Af Oliver Okstrøm

FC København er onsdag taget afsted på træningslejr i Holland, hvor man først har taget et fly til Düsseldorf i Tyskland, hvorefter man kører i bus det sidste stykke over græsen til Holland, hvor de skal være i Venlo.

Her venter der to testkampe mod henholdsvis Feyenoord og Club Brugge forud for en sæson, hvor der blandt andet venter kvalifikationskampe til Champions League for de danske mestre.

Med i flyet var der 29 spillere, og af dem var der selvsagt ikke til at få øje på Jens Stage, hvilket skyldes, at han er blevet solgt til Werder Bremen.

I truppen til træningslejren er der heller ikke blevet plads til målmanden Johan Guadagno, og det forklares på FCK's hjemmeside med, at han er blevet syg. Dernæst er det bemærkelsesværdigt, at Denis Vavro ikke er med.

Den slovakiske forsvarsprofil var med i den seneste testkamp mod Silkeborg, og der har været spekuleret i, at hvis man ikke kunne komme frem til en aftale med Lazio inden onsdag, så ville han ikke komme med. 

Lejeaftalen med den romerske klub udløber torsdag. 

Det gør Robert Mudrazijas også med Olimpija Ljubljana, men på trods af det faktum, så kommer han ikke med på turen til Holland. 

- Efter aftale træner han et andet sted, lyder det fra FCK's side uden at komme det nærmere.

Der er til trods for Vavros manglende tilstedeværelse på listen over spillere på træningslejren, så forventes det, at han ender med at skifte permanent til FC København. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.