FCK tager pis på Feyenoord: Vi glæder os
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCK tager pis på Feyenoord: Vi glæder os

FC København står foran en vigtig testkamp mod Club Brugge. Og danskerne kunne ikke lade være med at stikke til Feyenoord.

De havde udsigt til en god og vigtig kamp mod Feyenoord, men Jess Thorup og de danske mestre fra FC København fik en lang næse, da Feyenoord mødte frem til testkampen. Det var nemlig med en trup af reserve- og ungdomsspillere.

FCK vandt opgøret med 7-0 og har varslet et efterspil, da Feyenoord efter FCK's mening ikke leverede op til de forpligtelser, man havde aftalt.

Så er det omvendt godt, at Løverne senere lørdag kan se frem til god konkurrence, når man møder de belgiske mestre fra Club Brugge.

Og FCK kan på Twitter ikke helt lade være med at tage pis på Feyenoord, for klubben gør det klart med et tweet omkring Club Brugges startopstilling, at denne lørdags modstander stiller stærkt op, og at FCK ser frem til "god matchning".

For Club Brugge er danske Andreas Skov Olsen med fra start, og så er tidligere Liverpool-keeper Simon Mignolet også valgt til startopstillingen.

Opgøret skydes i gang klokken 12.30, og der spilles to gange 45 minutter samt yderligere 30 minutter.

Kampen er i øvrigt FCK's sidste testkamp, inden man i næste uge spiller åbningskamp i Superligaen mod AC Horsens.

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub