• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Alle eksperter står i kø for at gøre FC København til favoritter til at vinde et nyt guld. Og de vedkender sig favortiværdigheden i FCK, men de understreger også, at der vil blive en indkøringsperiode.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC København vandt Superligaen med 26 points afstand til OB i sidste sæson, og spørger man eksperter, konkurrenter og dem selv, bliver de mestre igen. Men alle er også enige om, at det ikke bliver lige så overlegent.

Mestrene har nemlig sagt farvel til trænerteamet Solbakken/Wiggen og profilerne William Kvist, Zdenek Pospech, Mikael Antonsson, Jesper Grønkjær og Oscar Wendt. Erstatningerne for dem alle er fundet, men holdet er ikke sammenspillet - endnu.

- Der starter et helt nyt kapitel, for vi har skiftet ud på mange pladser. Derfor vil der også gå noget tid, før tingene kører for os. Det er vi bevidste om, og jeg tror heller ikke på, at vi skøjter igennem turneringen, som holdet gjorde i sidste sæson, siger én af de nye, backen Johnny Thomsen, til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Thomsen: Fiasko hvis vi taber

For først skal de nye profiler Ragnar Sigurdsson, Christian Grindheim, Pape Pate Diouf og Thomsen selv integreres ordentligt på holdet, ligesom træner Roland Nilssons idéer skal implementeres.

- Vores spil vil først blive flydende et stykke inde i sæsonen, og vi kan ikke forvente, at vi sprudler fra start. Vi er mange nye, men vi glæder os til at komme igang med en spændende sæson. Når det er sagt, synes jeg stadig, vi står stærkt, for vi har troen på egne evner, og spiller for spiller er vi det bedste hold. Og derfor er vi også stadig favoritter til at vinde mesterskabet, siger Johnny Thomsen.

FC København åbner den nye Superliga-sæson på søndag mod Johnny Thomsens tidliger eklub SønderjyskE.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020