• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-anfører vil forlænge: Vi snakker sammen

Foto: Getty Images

Den 34-årige FCM-spiller Henrik Dalsgaard er opsat på at forlænge med flere år.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland-anfører Henrik Dalsgaard har egentlig kontraktudløb med hedeklubben efter denne sæson, men står det til ham, så slutter hans tid i FCM ikke der. I stedet lægger han op til en forlægelse.

Det fortæller han i et interview med Campo.

- Vi (Dalsgaard og FCM red.) har taget det forholdsvis stille og roligt og aftalte, at vi skulle på den anden side af transfervinduet, før vi så nærmere på forlængelse, siger han og fortsætter:

- Men det er vi begyndt på nu, og vi snakker sammen, lyder det fra nu 34-årige Dalsgaard.

Derudover slår han fast, at han gerne vil forlænge sin aftale med så mange år som muligt, men han erkender samtidig, at der skal være to om at blive enige om det - og derfor må han nu se, hvad FCM selv tænker. 

Dalsgaard kom til FC Midtjylland i sommeren 2021, og i siden hans ankomst er det blevet til 90 kampe med fem mål og fire assister fra hans side.

Tidligere har defensiv-spilleren, der både kan spille på højrebacken og i midterforsvaret, også spillet for engelske Brentford og i nordjyske AaB, hvor han for sidstnævnte var med til at vinde det danske mesterskab i 2014.

Til denne sæson har han fået konkurrence på højrebacken fra Adam Gabriel, som kom til klubben efter at være blevet solgt to gange på kort tid. Læs mere om det her.