Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-ejer hylder AGF: Vil gøre alt for at hjælpe

FC Midtjylland-ejer Anders Holch Povlsen sendte efter 3-3-kampen mod Silkeborg IF en stor tak til AGF, der med 3-2-sejren over Brøndby sendte Superliga-guldet til Herning.

Der var nedtrykt stemning på Brøndby Stadion efter nederlaget til AGF, men i Herning var humøret selvsagt fantastisk efter søndagens vanvittige Superliga-afslutning. 

Og en af dem, der var i feststemning, var rigmanden Anders Holch Povlsen, der sidste år overtog aktiemajoriteten i FC Midtjylland. 

- Ja, det er en rigtig god fest, som er takket være et fantastisk hold både på banen og udenfor banen, og takket være en fantastisk opbakning fra hele regionen og fra fans, partnere og sponsorer. Det er en holdånd og et sammenhold, som er helt særligt, og det er vi meget glade og ydmyge over at være en del af, lød det fra FC Midtjylland-ejeren, da han blev interviewet af Viaplay kort efter sidste fløjt. 

Anders Holch Povlsen erkender, at det i løbet af anden halvleg blev lige lovligt spændende. 

- Arh, det begyndte at blive en lille smule spændende, ikke? Jeg må sige, at der var en nedtrykt stemning i pausen, men tre mål på syv minutter kan gøre en del ved en fodboldkamp. Og så begyndte det ligesom at blive alvor. Vi har været afklarede med, at den lå til Brøndby. Indtil den stod 3-2, så blev det alvor.

- Men vi må sige, at vi bare skal sende en enormt stor og hjertelig tak til vores hjemby Aarhus, for den meget imponerende indsats, de gjorde, hvor de hjalp os. Jeg tør også godt sige, at de har en til gode. Når den dag kommer, at det er omvendt, så kan jeg love dig for, at vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dem. 

Anders Holch Povlsen blev efterfølgende spurgt, hvad hans håb og drømme er for FC Midtjylland. 

- De er store. Men dem må vi lige holde for os selv, og så må vi lige arbejde hårdt. Vi kommer et sted fra, hvor det at gøre en indsats og arbejde for det er altafgørende. Jeg sætter bare pris på sammenholdet. Vi håber, at det her er det første af mange positive ting, men først skal vi gøre os fortjent til det. Vi håber, at vi igennem en stor indsats kan gøre os fortjente til mere. 

'Ulvene' indtræder nu i kvalifikationen til Champions League, og Anders Holch Povlsen vil ikke lægge skjul på, at det vil betyde rigtigt meget at nå frem til gruppespillet. 

- Det vil være stort. Det er klart, at det, der er spændende er, hvad klubben kan være om fem år, og hvad kan den være om 10 år? Hvor mange fans kan vi have, og hvor stor en opbakning kan klubben have? Og hvor godt kan vi gøre det i Europa?

- Det er altafgørende, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at sikre, at fundamentet er klar til, at vi kan møde større udfordringer. Sagt med jysk ydmyghed havde vi ikke regnet med det her mesterskab. Vi havde egentlig først planlagt, at vi næste år skulle gøre os ekstra umage. Men det her tager vi med, lød det fra Anders Holch Povlsen med et stort smil på læben.

FC Midtjylland indtræder i anden runde af Champions League-kvalifikationen.