Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-fanklub forbereder Kristoffer Olsson-hyldest

FC Midtjyllands fanklub Black Wolves arbejder på højtryk for at forberede en tifo til at hylde Kristoffer Olsson inden fredagens Superliga-kamp mod FC København.

Forud for fredagens Superliga-kamp mellem FC Midtjylland og FC København vil hjemmeholdets fans hylde Kristoffer Olsson, der er alvorligt syg og indlagt i respirator på Aarhus Universitetshospital

Det bekræfter formanden for FC Midtjyllands fanklub Black Wolves, Lasse Dyrby, overfor Tipsbladet. 

- I forhold til tifo, så er der noget i gang. Der er gang i en hyldest.

- Der var i forvejen planlagt en stor tifo, så det, det bliver til, er et banner, på grund af tidspresset. Der er jo kun få dage at løbe på. Der bliver lavet et banner. Hvor stort det lige bliver, det ved jeg ikke. De håber på at kunne nå at lave et stort banner, der kan være nede foran eller lignende. Men det er stadig lidt uklart, hvor stort det bliver. De laver det så vildt, som de kan nå, hvis man kan sige det sådan, siger Lasse Dyrby. 

Der er selvsagt tale om meget svære omstændigheder, fordi situationen meget hurtigt kan gå både i den ene og den anden retning. 

- Lige præcis, det er rigtigt. Jeg tænker, at det er noget med at fortælle omverdenen, at man selvfølgelig sender sin dybeste medfølelse til Kristoffer og hans familie. Som du siger, er der jo ikke andet for end at se, hvad vej det går, og så krydse fingre, lyder det fra Lasse Dyrby. 

Rent personligt har nyheden også ramt Black Wolves' formand meget hårdt. 

- Det var et kæmpe chok. Det er en forfærdelig nyhed at modtage. Jeg synes faktisk, at det påvirker mig meget. Jeg blev meget rørt over det. Det er selvfølgelig en forfærdelig situation for Kristoffer og hans familie, lyder det afslutningsvist fra Lasse Dyrby. 

Akut opstået sygdom
Det var tirsdag morgen, at FC Midtjylland i en pressemeddelelse meldte ud, at Kristoffer Olsson er blevet alvorlig syg. 

- Kristoffer Olsson er ramt af en tilsyneladende akut opstået sygdom relateret til hjernen, som ikke skyldes selvskade af nogen art, ligesom årsagen heller ikke skyldes udefrakommende faktorer.

- Et hold af Danmarks førende lægelige eksperter arbejder i øjeblikket på højtryk med at stille en diagnose og iværksætte den rette behandling.

- Kristoffer har siden indlæggelsen været omgivet af sin nærmeste familie og dele af FC Midtjyllands stab, og behandles af specialister på området, står der på klubbens hjemmeside.

Kampen mellem FC Midtjylland og FC København spilles på fredag klokken 19.00.