Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-kaptajn om målscorer: Han er dødsensfarlig i de situationer

Han scorede et flot mål i mandagens remis mod OB, og han får også rosende ord med på vejen fra FC Midtjylland-kaptajnen.

FC Midtjylland rejser mandag aften hjem fra Odense med blot et enkelt point i baggagen, og det skyldes ikke mindst en pragtpræstation fra OB’s målmand Oliver Christensen, der holdt midtjyderne fra fadet i store dele af kampen.

Det sluttede således 1-1, men hvis der skulle være fundet en vinder, havde det nok været FC Midtjylland. De var i hvert fald farligst, hvis man spørger anfører Erik Sviatchenko.

- Vi er bagud tidligt og kommer tilbage på 1-1. Så kæmper vi for at få sejren, og vi er klart farligst, men det er et svært sted at spille. De er gode også, OB, og gode til at være kompakte, og vi har svært ved at nedbryde dem helt. Men vi gør alt, hvad vi kan for at få sejren, og det lykkes ikke. 1-1 er godkendt i forhold til kampen, siger Erik Sviatchenko til TV3 Sport efter kampen.

Læs også:OB’er takker VAR: Dommerne tager ikke ansvar

Hvad er det, der gør, at det ikke lykkes?

- Ja, det er måske de sidste indlæg, som ligger lige knivskarp og kan pande dem ind - lige som ved Kabas scoring. Hvis vi havde haft to-tre flere af dem, hvor den lå der, hvor den skal, havde vi selvfølgelig også vundet kampen.

Og netop målscorer Sory Kaba, der scorede sit fjerde sæsonmål i Superligaen, fik også et par rosende ord med på vejen fra midtjydernes kaptajn.

Læs også:FC Midtjylland tilbage på førstepladsen

- Han er dødsensfarlig, når han først kommer der. Det er ærgerligt, at der ikke kommer flere af de situationer, siger han til TV3 Sport. 

Det uafgjorte resultat mod OB betyder, at FC Midtjylland er tilbage på førstepladsen i Superligaen - dog á point med Brøndby IF.  

Læs også:Ekspert om OB's afslørede trænerjagt: Det er en del af gamet

Læs også:Rygtet til Superligaen: Nu bekræfter han dialog med svenske klubber

Læs også:Startopstillinger: Målfarlig islænding starter på bænken for OB