FCM: Kommer i mål med nuværende trup
Illustration
Superliga

FCM: Kommer i mål med nuværende trup

FC Midtjylland regner ikke med mere aktivitet i dette transfervindue. Direktør Claus Steinlein mener, at truppen er blevet styrket. 

Der bliver næppe heftig aktivitet ved hverken telefon, faxmaskine eller mailbox i FC Midtjylland, når transfervinduet nærmer sig sin lukning i løbet af de næste par døgn. 

Herning-klubben har for længst meldt ud, at man ikke planlægger en masse handler, og direktør Claus Steinlein slår nu fast, at kun uforudsete hændelser kan få midtjyderne til at røre på sig. 

- Jeg ser frem til, at vinduet lukker, så vi kan få ro på, og spillere og trænere kan se, hvad vi har at gøre med. Jeg regner med, at vi kan komme i mål med den trup, vi har nu. Det er kun skader eller et ekstraordinært tilbud, der kan ændre på det, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

Han afviser ligeledes, at klubbens salgsemner som eksempelvis Jesper Juelsgård og Erik Sviatchenko er på vej til at blive solgt. 

- De tilbud, vi har fået, har vi sagt nej til. Vi har modtaget flere gode tilbud, men der har ikke været nogle ekstraordinære, og det er det, der skal til, hvis vi skal sige ja, siger han. 

Flere af FC Midtjyllands spillere har tidligere udtykt ambitioner om at prøve kræfter med udlandet, men Claus Steinlein regner med, at udsigten til et Superliga-forår, hvor FC Midtjylland skal kæmpe med om det danske mesterskab, har fået spillerne på andre tanker. 

- Min oplevelse er, at spillerne gerne vil være en del af det her forår. Flere af de spillere, der har salgspotentiale, har været i klubben som unge spillere, og de vil gerne spille foråret færdigt. Jeg har ikke haft en eneste spiller inde på mit kontor for at presse på for et salg. Jeg har før prøvet, at spillere har bedt om at blive solgt, men sådan har det ikke været denne gang. Jeg tror, at alle er enige om, at vi sammen vil give den en skalle her i foråret og se, hvor langt det kan bære, siger Claus Steinlein. 

FC Midtjylland har i dette transfervindue sagt farvel til Danny Olsen samt en række spillere på lejeaftaler, mens Jakob Poulsen og Oluwafemi Ajilore er kommet til. Claus Steinlein mener, at holdet er styrket frem mod forårssæsonen. 

- Vi er styrket i forhold til i sommer, for vi har nogle unge spillere i Marco Larsen, Patrick Banggaard og Pione Sisto, der har udviklet sig og blevet bedre, og vi har nogle erfarne spillere i eksempelvis Tim Janssen, der er tilbage efter en skade. Så har vi fået Femi og Jakob Poulsen ind, så jeg mener, at vi ser stærkere ud, end vi gjorde før denne sæson, siger han.