• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Frank Kristensen er tilbage i FC Midtjylland. Efter at have trænet med i et par måneder har parterne nu lavet en kontrakt for forårssæsonen.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Angriberen Frank Kristensen forlod i januar 2011 FC Midtjylland til fordel for Randers FC, men den kontrakt blev ophævet i efteråret, og siden har Kristensen trænet med sin gamle klub.

Nu er FC Midtjylland og Frank Kristensen så blevet enige om en kontrakt, der gælder for forårssæsonen, og Farlige Frank glæder sig til igen at trække ulvetrøjen over hovedet.

- Jeg tror, jeg får gåsehud den dag, jeg igen løber ind på MCH Arena. De to gange, jeg har været på MCH Arena med Randers, har det været fantastiske oplevelser for mig, men jeg glæder mig til at have den rigtige trøje på, når jeg igen løber på banen, siger Frank Kristensen i en pressemeddelelse.

Frank Kristensen har spillet 330 kampe for sin nye/gamle klub og scoret 136 mål. Han har dermed både klubrekorden for flest kampe og flest scorede mål. Men den snart 36-årige angriber regner ikke med, at han bliver stamspiller igen.

- Jeg har trænet med i klubben i to måneder, og det har givet mig blod på tanden. Jeg synes stadig, der er mere i de gamle ben, og det var som at komme ind på det gamle hold igen. De har taget rigtig godt imod mig, og det er en stor fornøjelse at være tilbage. Jeg skal først og fremmest hjælpe de andre. Jeg forventer ikke at starte inde i ret mange kampe, men jeg kan skiftes ind og skabe lidt ro i hektiske situationer, og så kan jeg forhåbentlig score nogle mål, som jeg også har vist i træningskampene, siger Kristensen.

Frank Kristensen skal kæmpe med Morten "Duncan" Rasmussen, Tim Janssen og Sylvester Igboun om pladserne i FC Midtjyllands angreb.

Superliga

Mere Superliga

Fokus