• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-profil hylder Zeca: Kommer altid tilbage

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands Gustav Isaksen ser Carlos Zeca fra FCK som en af de sværeste, som han har stået overfor.

Af Oliver Okstrøm

Gustav Isaksen har trods sine blot 21 år allerede mødt en række dygtige modstandere, og når det kommer til at udpege den sværeste, så kommer han både forbi Liverpool og rivalerne fra FC København.

Det fortæller han i et interview på midtjydernes hjemmeside, da han bliver spurgt direkte.

- Den skal jeg lige tænke over… Da vi spillede mod Liverpool, stod jeg over for både Trent Alexander-Arnold og Andrew Robertson. Det er specielt den kamp, der springer i øjnene, fordi det var en meget speciel oplevelse. Man kunne mærke, de tænkte hurtigere og spillede hurtigere. Det er to verdensklassespillere, siger han og fortsætter:

- Derudover synes jeg, at Carlos Zeca er en af de sværeste i Superligaen, fordi han altid formår at komme tilbage, hver gang man har en omstilling. Jeg ser frem til at spille mod ham igen, lyder det fra Gustav Isaksen.

Foruden at komme ind på, at han bruger tid på skak for at få hjernen i gang, så får han også nævnt hvilke spillere, han finder inspiration i.

- Den jeg så, da jeg var mindre, var Neymar. Her på det seneste er jeg begyndt at se lidt på Ronaldinho, som i mine øjne er en af de største spillere, der nogensinde har været. De to er mine største inspirationer, når det handler om spillet på banen, forklarer FCM-kantspilleren, som nu har rundet 100 kampe for klubben.

Førnævnte Zeca har tirsdag en vigtig Champions League-kvalifikationskamp i syne. Læs mere om, hvordan han ser på den her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.