FC Midtjylland kommer formentlig ikke til at hente mange nye spillere i januar. Truppen er stor, og således skal der formentlig siges farvel til spillere, før der kommer noget ind.

Janus Drachmann og Marc Dal Hende er allerede på plads i FC Midtjylland, men de to spillere skifter først til deres nye klub, når aftalerne med SønderjyskE udløber til sommer.

Derfor har FC Midtjylland fortsat til gode at annoncere vinterens første tilgang, og det er faktisk slet ikke sikkert, at der sker noget.

Klubben har ifølge egen hjemmeside en førsteholdstrup, der tæller 27 spillere, og hertil kommer flere talentfulde, unge spillere, der også står på spring. Så det er langt fra givet, at der kommer en tilgang i januar.

- Som udgangspunkt skal der noget ud, før der kommer noget ind. Tim Sparv og Gustav Wikheim bliver som nyindkøb for os, fordi de har været ude længe. Og det samme med Bruninho. Der kommer spillere tilbage fra skader, der forstærker os, siger sportsdirektør Claus Steinlein til tipsbladet.dk og forklarer:

- Selvfølgelig holder vi som alle andre klubber øjne og ører åbne. Der kan jo komme et tilbud, som vi ikke kan sige nej til. En mulighed, som er så god, at vi slår til, siger han.

Sidste år var FC Midtjylland særdeles aktiv på sidstedagen i januar-vinduet, hvor klubben blandt andet indgik lejeaftaler med Nikolay Bodurov fra Fulham FC og den unge islandske back Bödvar Bödvarsson. Bodurov holdt et nogenlunde niveau, mens Bödvarsson ikke havde niveauet til at begå sig.

Claus Steinlein regner ikke med, at FC Midtjylland laver samme nummer denne gang.

- Sidste år var det en mulighed for at se nogle spillere an. Vi kæmpede med at få noget i mål, og det lykkedes vi ikke med. Så vi valgte at leje Bodurov. Vi havde skader, og så havde vi nogle unge spillere, der ikke var helt klar, siger han.

I sommer var der igen interesse i en forsvarsspiller. FC Midtjylland var i konkurrence med FC København om Jores Okore - men tabte. En centerback står dog ikke på Claus Steinleins liste i dette vindue.

- Vi var i sommer usikker på nogle af vores yngre spillere, men Kristian Riis har taget taktstokken og har gjort det godt. Vi er også blevet mere trygge ved vores 97'ere, og vi har også Markus Halsti, der kan spille i midterforsvaret, siger han.

FC Midtjylland har i dette transfervindue sagt farvel til Marco Larsen, der ikke fik meget spilletid i klubben.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO