• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

FCM-sportschef bekræfter: Disse spillere skal væk

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC Midtjylland satser på at skippe to spillere videre til januar.

Af Jacob Quvang

FC Midtjylland går på vinterpause på en solid førsteplads i Superligaen, men noget tyder på, at den trup, der afsluttede efterårssæsonen, ikke er den samme trup, som starter forårssæsonen. 

Således varsler sportschef Svend Graversen aktivitet ved det kommende transfervindue i januar, og her tænkes der på Awer Mabil og Bozhidar Kraev. Det bekræfter han over for Herning Folkeblad

- De har begge et halvt år tilbage af deres kontrakt, så selvfølgelig er de aktuelle i det her vindue, det er klart, fortæller Graversen til mediet. 

Awer Mabil var ikke i kamptruppen i de sidste fire Superliga-kampe og er dermed røget ud i kulden. Bozhidar Kraev har kun fået et enkelt indhop i Sydbank Pokalen og har ingen fremtid i klubben. 

Derudover siger Svend Graversen, at ambitionen til transfervinduet er at holde på holdet, og at hvis man kan lægge yderligere på, så gør man det, men at det afgørende er ikke at miste profiler. 

Han siger også, at rekordindkøbet Marrony har skuffet, og at brasilianerens form ved ankomsten var ringere end forventet. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020