Lillebror Sanneh ser frem til FCM-chance: Vil arbejde hårdt på at imponere
2016-01-22 23:08

FC Midtjyllands ungdomshold er klar til finalen i Copa Chivas International - her skal talenterne op mod Boca Juniors.

De danske mestre FC Midtjylland har ud over et stærkt førstehold også en stærk ungdomsafdeling. Klubbens U18-hold deltager i øjeblikket i Copa Chivas International - en stor ungdomsturnering - og her har U18-holdet spillet sig i finalen.

Det skete efter en - ifølge fcm.dk - dramatisk semifinale mod det japanske mandskab Urawa Red Diamonds, hvor kampen blev afgjort på den mest nervepirrende måde med en straffesparkskonkurrence. Her reddede FCM-keeper Oliver Ottesen det japanske holds femte spark, og da det svenske talent Aziz Essaisi - som FCM lige har hentet - scorede efterfølgende, er det FCM-holdet, der går videre til finalen.

Her venter det argentiske hold Boca Juniors fra Argentina, der er mest kendt for af to omgange at have en af de bedste spillere, verden nogensinde har set, på holdet i form af Diego Maradona. De to hold mødtes også i sidste gruppekamp, hvor Boca Juniors vandt med 1-0 - FCM-holdets eneste nederlag i turneringen.

I kvartfinalen slog FCM amerikanske Dallas FC ud, mens klubben i gruppespillet ud over nederlaget til Boca Juniors slog brasilianske Palmeiras 3-1, værterne fra Chivas med 2-0 samt spillede 1-1 med Urawa Red Diamonds.

Ud over de nævnte hold har turneringen også haft deltagelse af klubber som Tottenham Hotspur fra England, Benfica fra Portugal og River Plate fra Argentina.

Finalen mod Boca Juniors' talenter spilles på søndag 16.00 dansk tid.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO