Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-træner kommenterer opsigtsvækkende interview

FC Midtjylland-træner Thomas Thomasberg reagerer på weekendens opsigtsvækkende interview med Joel Andersson.

RIGHT TO DREAM PARK (Tipsbladet): Den svenske højre back Joel Andersson gav i weekenden et opsigtsvækkende interview til Tipsbladets svenske søstermedie FotbollDirekt.

Her gjorde han det klart, at han gerne vil væk fra FC Mjdtjylland, hvor han ikke får så meget spilletid, og i samme moment talte han om relationen til Thomas Thomasberg - eller mangel på samme.

- Trænerne holder sig væk fra mig. Sådan er det, når jeg er ikke med i truppen. Så holder de sig væk og ønsker ikke at tale. 

- Det er meget frustrerende, som sagt. Jeg føler, at jeg er i rigtig god form, så det er hårdt, at man ikke får chancen for at være med. Jeg har været i klubben længe, så de ved, hvad jeg kan, men træneren er ikke interesseret, kan man vel sige, lød det fra Andersson i interviewet.

Mandag blev Thomas Thomasberg foreholdt ordlyden fra Joel Andersson, og FC Midtjylland-træneren hæfter sig ved, at interviewet har kastet overskrifter af sig, som efter hans mening er misvisende.

Derudover tager han situationen i stiv arm.

- Jeg har haft en god kommunikation med Joel, og det har jeg haft hele tiden. Selvfølgelig er der ting, han er utilfreds med, men i grove træk er jeg utilfreds med, at der kommer en overskrift, som ikke er sand, siger Thomasberg.

- At Joel gerne vil spille mere, forstår jeg godt. Jeg har talt med Joel om det, og det diskuterer jeg ikke i medierne.

Hvordan er jeres forhold?

- Fint. Han blev også brugt i dag og gjorde det godt, da han kom ind.

Hvad tænker du om timingen i det her interview?

- Jeg har lukket den sag. 

Joel Andersson fik 45 minutter for FC Midtjylland i mandagens 3-3-kamp mod FC Nordsjælland.