• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-træner om BIF-kamp: Jeg er skideligeglad

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF havde egentlig de største chancer, men FC Midtjylland vandt. Alt andet end vil cheftræner Brian Priske blæse på.

Af Anders Dehn

Det kunne ikke rage Brian Priske mindre, hvordan sejren kom i hus, så længe den gjorde netop dét. Det siger FC Midtjylland-træneren ifølge B.T. i kølvandet på søndagens topopgør mod Brøndby IF.

Det var egentlig sidstnævnte, der havde de største chancer i kampen, og de data, som FCM vægter så højt, peger på, at Brøndby burde have vundet. Men til syvende og sidst handler det ikke om statistik, men om point.

- I kan sætte alle de prædikater på, I vil. Jeg er skideligeglad! Det handler om tre point. Specielt i dag handler det om tre point, siger Brian Priske ifølge B.T. oven på sejren.

Netop de tre point, som Gustav Isaksens enlige mål skaffede FC Midtjylland, gør en verden til forskel i Superliga-tabellen. Hvis Brøndby havde vundet, ville holdet have lagt fire points afstand ned til Priske og co. Nu har FCM i stedet to point mere end Brøndby.

Brian Priske satser på, at hans hold kører mesterskabet hjem fra spids.

- Jeg har en forventning om, at vi kommer til at peake i løbet af de næste par uger. Det er det hele bygget op til formmæssigt. Det er først nu, vi skal begynde at ramme vores topniveau. Vi kom lidt senere i gang, da vi tillod spillerne lidt ekstra ferie før foråret.

- Vi havde før den første kamp mod Sønderjyske bare tre ugers opstart, og det var en kalkuleret risiko, at vi ikke lige helt formmæssigt var klar. Det har jeg en klar forventning om, at vi er nu, og derfor håber jeg heller ikke, at de andre hold kan nå os nu, sagde han efter kampen.

Læs mere om søndagens topkamp her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus