• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM-træner skuffet over forsvaret: Det må vi hjem og arbejde med

FC Midtjyllands cheftræner, Kenneth Andersen, var ikke tilfreds med midtjydernes forsvarsspil i første halvleg af kampen mod FC Nordsjælland.

Af Victor Risager

FC Midtjylland besejrede søndag aften FC Nordsjælland, og midtjyderne har nu maksimumpoint efter to spillerunde af Superliga-sæsonen.

Men selvom der er maksimumpoint på kontoen, er cheftræner Kenneth Andersen ikke helt tilfreds med spillet på banen. Imod FC Nordsjælland var Kenneth Andersen nemlig tilfreds med angrebet, men ikke med forsvaret.

Læs også: Bedst og værst: Smukke driblinger og fødselarscoring i midtjysk sejr

- I starten af kampen får vi skabt de chancer, vi gerne vil, og kan – og skal vel også – komme foran. Og så kan det blive en anden kamp, fordi vi har chancer nok i første halvleg til at få skabt og scoret det, vi gerne vil. Så offensivt synes jeg, at vi er der. Jeg havde forventet, at vi havde en bedre afstemning defensivt, men det må vi hjem og arbejde lidt mere med, fortæller Kenneth Andersen til 3+.

Forsvarsspillet blev dog bedre efter pausen, da de fik samlet presset mere og blev bedre afstemt, fortalte Kenneth Andersen. 

I næste spillerunde skal FC Midtjylland møde AGF på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.