FCM vendte nedtur til sejr: Brøndby måtte nøjes

Det så sort ud for FC Midtjylland ved pausen, mens Brøndby smed sejren til sidst.

Superliga-klubberne er så småt ved at gøre klar til den nye sæson, og for FC Midtjylland og OB bød det lørdag på en gentagelse af pokalfinalen fra den seneste sæson. Her endte det igen med en midtjysk sejr, hvor de denne gang vendte 0-2 til 3-2.

Samtidig var Brøndby også i kamp, hvor de mødte 1. divisionsholdet Hvidovre, hvor det længe så ud til, at den blågule vestegnsklub skulle løbe med sejren, men en sen udligning til 1-1 kom i vejen for dette.

For begge kampes vedkommende var der massive udskiftninger i begge pauser af kampene, ligesom holdopstillingerne bar præg af at være en god blanding af faste førsteholdsspillere og unge folk.

I opgøret mellem FCM og OB var det den første gruppe af fynboer, som gjorde det bedst på måltavlen, da de kunne gå til pause med en 2-0-føring på scoringer af Max Fenger og Charly Horneman, hvorefter det blev smidt på gulvet efter scoringer af Pione Sisto, Victor Lind og endelig Obule Sunday Moses, som sikrede FC Midtjylland sejren.

For Brøndby var det Simon Hedlund, der stod bag deres mål, som altså i sidste ende ikke var nok til en sejr.

Næste test for FCM er mod AaB, mens OB's er mod AC Horsens. Brøndbys er mod AGF.

Netop AGF spillede også lørdag mod AaB, og her havde nordjyderne en ny formation med sig. Læs mere om det her.