• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM vil sende midtbanespiller fra klubbens overskudslager videre

Foto: Getty Images

Når Simon Okosuns leje i AC Horsens er overstået, så venter der ikke en plads på holdet tilbage i FC Midtjylland.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland er en af den slags klubber, som har et hav af spillere ude på lejeaftaler, og nu vender spillerne tilbage. Derfor står ledelsen i det midtjyske med spørgsmålet om, hvad der nu skal ske med de spillere.

En af dem er Simon Okosun, som nærmer sig sin sidste kamp for AC Horsens, som han er udlejet til. Her ser det ud til, at man meget gerne vil have ham videre, fortæller FCM-direktør Claus Steinlein i et interview med bold.dk.

Læs også:FC Midtjylland vil af med hjemvendt angriber

- Planen er, at vi skal finde en klub til ham i enten udlandet eller i Superligaen. Det er det vi helst vil have er i udlandet, og vi tror godt, vi kan finde noget til ham, lyder det fra Claus Steinlein.

Han tilføjer desuden, at det endnu ikke ligger fast, hvorvidt der bliver tale om et nyt lejeophold for Okosun eller om han bliver solgt. Det er markedet, som kommer til at afgøre, hvad der er den bedste løsning, fortæller FCM-direktøren.

Læs også:Priske om remis: Kreerer muligheder til at vinde kampen

Okosun selv har på det seneste udtalt, at han ikke regner med, at han bliver i AC Horsens, som han i første omgang også blev købt hos af FC Midtjylland i 2018.

I begyndelsen af denne sæson havde den hovedstødsstærke midtbanespiller en række kampe fra start for midtjyderne, men da Brian Priske overtog cheftrænerposten kom Okosun i overskud og siden lejet ud til Horsens.

Foruden midtbanespilleren har FC Midtjylland også påpeget, at man leder efter en ny klub til Mayron George, som også vender tilbage fra en lejeaftale fra ungarske Honved. 

Læs også:Topscorer Schwartz: Det betyder ekstremt meget

Læs også:Scholz: Vi prøver at spille lidt mere end før

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus