Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-chef slår fast: Begge hold ville spille

Der var ingen usikkerhed om lysten til at få spillet pokalsemifinalen torsdag aften trods en meget lang udsættelse af kampen efter et strømsvigt.

ÅRHUS (Tipsbladet): Matchvinder Gift Links havde ikke prøvet noget lignende, og det må også gælde for langt de fleste, der torsdag aften var til fodbold i Århus.

For manglende lys i lysmasterne er noget rod, når man skal spille aftenkamp, og først efter en ekstremt hektisk og stresset kamp for at få udbedret problemet, fik de tekniske eksperter gang i lysmasterne i Århus i det, der må have været sidste sekund før en aflysning.

En lige kamp med få chancer og FC Nordsjælland som klart dominerende i det kontrollerede spil endte 1-0 til AGF på førnævnte Links' gennembrud i de sidste minutter, og uanset udfaldet var gæsterne glade for, at kampen blev spillet.

- Begge hold ville heldigvis gerne spille. Jeg er sikker på, at de gjorde alt, de overhovedet kunne for at få gang i det lys. Det er ikke optimalt, men det gælder jo for begge hold, siger FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup.

- Vi talte med dommerne og AGF om, hvordan vi skulle gribe det an, og vi havde kvarters-intervaller, hvor vi opdaterede hinanden. Det var der ikke en finger at sætte på. Jeg fornemmede kun, at alle folk gjorde alt, de kunne for at få situationen klaret, siger Hoff Thorup.

FC Nordsjælland har efter gode resultater i ligaen i år stadig mulighed for at komme i Europa med to point op til et kriseramt FC København, mens det bliver svært at fange både FC Midtjylland og Brøndby IF, der er otte point foran.

- Det er fedt, at vi er startet på den måde, som vi er i mesterskabsspillet. Vi har åbnet det op for vores eget vedkommende, og nu ser vi ind i en periode, hvor der venter os nogle rigtig fede kampe, hvor vi har alt at spille for, siger Johannes Hoff Thorup.

FCN's næste opgave er på mandag mod den anden pokalfinalist Silkeborg IF, der kom sikkert i finalen 9. maj trods et 0-2-nederlag til FC Fredericia fra 1. Division