• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCN-lejren før FCM: Vi er for nemme at score på

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland har haft et klart fokus før mødet med FCM.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland har på det seneste været inde i en skidt periode med fem nederlag i træk. Søndag venter FC Midtjylland, hvor man i Farum-klubben har haft meget at se til for at få den defensive del på plads.

Det fortæller FCN-assistenttræner Frank Hjortebjerg til klubbens hjemmeside.

- Det har været et stort fokus. Vi har haft nogle overskrifter omkring disciplinen og kommunikation i spillet på banen: Hvordan rykker vi endnu tættere sammen i bussen? Lige nu er vi nemme at score på, men hvordan kan vi hjælpe hinanden så godt som muligt, så det bliver markant sværere for de andre at score, spørger han og fortsætter:

- Så vi har både kigget på det på et overordnet plan, set videoer, efteranalyseret på kampene og så har vi trænet rigtig meget, fordi det har vi kunne. Netop på det defensive især, lyder det fra Hjortebjerg.

Endvidere peger han på, at kampen mod midtjyderne bliver en god test, hvor de skal møde et hold, der er gode på både omstillinger og dygtige til at forsvare sig - og så er det en mulighed for at vende stimen.

- Det er klart, at vi har et øjebliksbillede lige nu med mange nederlag og udebanekampe mod dygtige hold, hvilket vi skal være langt bedre til at styre, men nu er vi hjemme, vi har vores fans med os og det er heller ikke sådan, at alt vi har rendt og lavet i de fem foregående kampe, har været helt på månen. For eksempel var der rigtig mange gode ting i vores udebanekamp i Midtjylland, fortæller assistenttræneren.

Kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland spilles søndag klokken 13. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020