• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Malte L. Nørgaard og Ole Hoffskov

FCN-profil på hollandsk radar

FCN-profil på hollandsk radar
Illustration

Anders "AC" Christiansen er et emne i Heerenveen, der også afgav et bud på FC Nordsjælland-profilen i sommerens transfervindue.

Af Malte L. Nørgaard og Ole Hoffskov

Heerenveen hentede i sommerens transfervindue Thomas Dalgaard til Holland - nu kan den næste spiller med et dansk pas være på vej til Æresdivisionens aktuelle nummer seks.

Anders "AC" Christansen har gjort en god figur for FC Nordsjælland i dette efterår, hvor han har en stor aktie i Farum-klubbens placering i toppen, og det er ikke gået ubemærket hen i Heerenveen. Tipsbladet.dk erfarer, at den hollandske klub afgav et bud på den tidligere U-landsholdsspiller i sommerens transfervindue, men at FC Nordsjælland takkede pænt nej. Hollænderne følger dog stadig Anders Christiansen tæt.

- Jeg er bekendt med Anders, men vi har generelt et godt øje til Danmark, så vi kender mange spillere. Vi ser på, hvor gammel spilleren er, hans kontraktlige forhold osv. Og Anders har da været oppe at vende, uden der er mere i det, siger Heerenveens tekniske direktør, Hans Vonk, til tipsbladet.dk.

Hovedpersonen vil ikke bekræfte interessen fra Heerenveen, men han ser Holland som en fin destination, når drømmen om et ophold i udlandet skal jagtes.

- Det er helt klart en drøm for mig at komme til udlandet og få et eventyr ud af det i en anden klub. Men jeg må også bare erkende, at det udenfor banen ikke er i mine hænder, og derfor må jeg bare forsøge at fokusere på spillet på banen, forklarer Anders Christiansen og fortsætter:

- Jeg vil gerne af sted, og jeg har da ambitioner om at komme af sted. Det kunne være fedt at komme udenlands, men jeg er også fan af, at man skal tage et skridt af gangen og tage skridtene i den rigtige rækkefølge, så jeg ikke behøver vende tilbage til Danmark med det samme. Jeg kunne godt se mig selv spille i Holland og være en del af den kultur, der er dernede, men der er mange fede ligaer i Europa.

De næste halvandet år er Anders "AC" Christiansens fremtid i hænderne på FC Nordsjælland. Midtbanespilleren har således kontrakt med Farum-klubben frem til sommeren 2016.