Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-spiller: Skal videre i Europa og vinde ligaen

Det står klart for Benjamin Nygren, hvad målet er for denne sæson i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland var i sidste sæson i tæt kamp med FC København om det danske mesterskab, og det lader igen i denne sæson til at være noget, som Farum-klubben vil forsøge sig med.

Deres svenske angriber Benjamin Nygren fortæller i et interview med Expressen, hvordan målet ser ud for dem.

- Vi skal videre fra gruppen i Conference League, og så er målet at vinde ligaen, lyder det fra Nygren, som endvidere peger på, hvad FCN gør anderledes end andre klubber:

- Man har en klar strategi, der præger hele klubben. Der hvor jeg har været før, har man ikke kunne se det på alle niveauer, her ser man at U16-holdet spiller præcis som A-holdet. Der er meget fokus på taktik, at man hele tiden skal tænke på fodbold, mens man spiller. Alle ved, hvad de skal gøre, fortæller svenskeren.

Nygren forklarer endvidere, at hvis en spiller ikke ved, hvad han skal gøre, så vil han sandsynligvis slet ikke spille. Derudover påpeger han, at de spiller i et ekstremt højt tempo med intens fodbold.

Når det kommer til kampene mod FCK, så har han også en klar forestilling om, hvordan de er.

- Når vi møder København, fører vi næsten altid spillet og dikterer tempoet. Vi har ekstremt dygtige spillere, der præsterer - og så koster de også meget, når de bliver solgt, siger Benjamin Nygren med hentydning til eksempelvis Ernest Nuamah.

I Conference League vandt man senest med hele 7-1 over Ludogorets.