Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-træner: Nu har vi forberedelsestid til kampene

FC Nordsjællands cheftræner Johannes Hoff Thorup havde perioder i efteråret, der ikke var som de er vant til.

FC Nordsjælland er inde i en rigtig god periode i øjeblikket, hvor man blandt andet har slået både FC Midtjylland, FC København og Silkeborg i de tre første slutspilskampe i denne sæson.

Her peger FCN-cheftræner i et interview med Viaplay på, at de er inde i en tid, hvor holdet tror på, at de kan slå alle, de spiller mod. Sådan har det ikke været i hele sæsonen.

Før vinterpausen havde Farum-mandskabet også et Conference League-gruppespil, som gav dem udfordringer.

- Jeg kunne godt fornemme i efteråret, når vi kom fra en sen aftenkamp et sted i Østeuropa klokken 21, og vi var hjemme her i Farum klokken 6-7 om morgenen, og så skulle til en Superliga-kamp klokken 14 en søndag eftermiddag, siger han og fortsætter:

- Altså, der var nogle tidspunkter, hvor man ligesom skulle gøres noget ekstra for at hive de her drenge op, og det synes jeg bare er forventeligt, når man er i sådan et program. Der skulle vi selvfølgelig også vænne os til nogle ting og gøre nogle ting anderledes, end vi har prøvet før, lyder det fra Johannes Hoff Thorup.

Han slår endvidere fast, at de nu er tilbage i det, som han kalder deres klassiske måde, at gøre det hele på. 

- Vi har haft en god pre-season, og vi har forberedelsestid til de kampe, som vi spiller. Så forventeligt synes jeg også, at vi er blevet bedre. Det skulle vi også helst, men lige nu er der en god tro på, at vi kan slå alle de hold, vi spiller imod, fortæller FCN-cheftræneren.

I Conference League var FC Nordsjælland i gruppe med Ludogorets, Fenerbahce og Trnava.