Finnbogason gider ikke løse tilbagevendende problem
Foto: Getty Images
Superliga

Finnbogason gider ikke løse tilbagevendende problem

Skulderen er gået af led for Kjartan Finnbogason flere gange end han kan tælle på sine fingre. Men han nægter en operation, som vil løse problemet.

Kjartan Finnbogason var i sidste sæson topscorer for Vejle, men alligevel endte det med, at han fik revet kontrakten over. Derefter skiftede han tilbage til sin tidligere klub AC Horsens, som han søndag scorede for - mod netop Vejle i 3-1 sejren over dem.

Det kom lige efter en situation, hvor han tilmed havde fået revet skulderen af led - og det med skulderen er tilsyneladende noget, som den islandske angriber er ved at være vant til, fortæller han i et interview med Eurosport 2.

Læs også:Jonas Dal erkender: Det har fyldt for meget

- Det er sket 12 gange med min skulder. Jeg skal have opereret på den, men jeg gider ikke, fordi så kan jeg ikke spille eller træne. Det tager lang tid, siger Kjartan Finnbogason og fortsætter:

- Men ja, den gik af led, men det er ikke første gang. Det gør lidt nas, men der skal meget mere til for at få mig fra banen, fordi jeg havde en virkelig god følelse, fortæller Horsens-angriberen.

Læs også:AC Horsens henter sæsonens første sejr

I forhold til selve scoringen og sejren, så er det noget, som Finnbogason ikke lige går hen og glemmer med det samme.

- Det er klart, at det er lidt specielt med det, som er sket. Men jeg er bare virkelig glad for at vi fik sejren for vores fans og alle dem, der arbejder på kontoret. Det med mig er ligegyldigt, fastslår han.

Scoringen fra Finnbogasons side kan ses øverst i artiklen.

Læs også:Bedst og værst: Kjartan Finnbogason fik hævn

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da AC Horsens tog imod Vejle Boldklub

Læs også:Før mødet med ærkerivalerne: Det var træls, det skulle ende på den måde