• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Fisker: Tilbyder Brøndby forlængelse i morgen, takker jeg ja på stedet

Kasper Fisker dedikerer stadig sig selv og sin karriere til Brøndby IF på trods af interessen fra Randers FC. Midtbanespilleren afviser dog ikke at et skifte til sin tidligere arbejdsgiver kan komme på tale længere ude i fremtiden.

Af Andreas Arp

Det er kun blevet til 341 minutter i Superligaen for Kasper Fisker i dette efterår. 

Den 30-årige Brøndby-profil startede skiftevis inde og ude i starten af sæsonen som følge af Alexander Zornigers vanlige rotationer, men siden kampen mod Horsens i slutningen af september har Fisker siddet ude med en skade i foden. 

Læs også: Randers-direktør: Kasper Fisker kan blive et emne

Midtbanekrigeren har derfor ikke for alvor fået sat sit aftryk på denne Superligasæson, og i slutningen af oktober kunne Fiskers tidligere arbejdsgiver Randers FC så fortælle, at de gik og havde et øje på midtbanespillerens situation, og at han kunne blive et emne for klubben i de kommende transfervinduer.

Kronjyderne skal dog ikke regne med at få held med deres tilnærmelser:

- Det er dejligt, at de holder øje med mig, men jeg har kontrakt med Brøndby til sommeren 2020, og den aftale har jeg tænkt mig at holde mig til. Jeg er glad for at være her, og hvis Brøndby tilbød mig en forlængelse i morgen, vil jeg takke ja på stedet, fortæller Kasper Fisker til tipsbladet.dk.

Brøndby-profilen er glad i Brøndby, men han afviser omvendt heller ikke at et Randers-comeback kan komme på tale længere ude i fremtiden:

- Jeg kunne sagtens forestille mig at vende hjem til Randers en dag. Selvfølgelig kunne jeg det. Randers har været min klub, men lige nu er mine ambitioner, mine drømme og min lyst i Brøndby.

- Men der skal ikke herske tvivl om, at hvis jeg en dag skulle vende tilbage til Jylland, så bliver det til Randers, fortæller Fisker.

Kasper Fisker spillede i Randers FC fra 2014, inden at han skiftede til Brøndby IF tre år senere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus