Mohamed El Makrini accepterer, at OB sagde nej til et skifte til Saudi-Arabien. Han ved, at der er andre muligheder i både Danmark og udlandet.

I sidste uge kunne tipsbladet.dk fortælle, at OB har afvist et bud på midtbanespilleren Mohamed El Makrini. En klub fra Saudi-Arabien ville købe hollænderen allerede i dette transfervindue, men OB har ønsket at holde på ham i resten af sæsonen.

El Makrini har imidlertid kontraktudløb til sommer, og han kan derfor forhandle frit med andre klubber. Han lader sig ikke gå på at den glippede mulighed i Saudi-Arabien, og han fastslår, at han har fokus på OB nu.

- I øjeblikket er mit fokus på at forberede mig på første kamp i sæsonen. Der har været nogle ting fremme, og i ferien var der nogle interessante klubber på banen. Min agent tager sig af det, og han har talt med OB. Klubben sagde nej, og det er ok. Det er ikke noget problem, og jeg er helt rolig omkring det. Jeg slukker for det oppe i hovedet og fokuserer på at holde OB i Superligaen. Som fodboldspiller har man en kontrakt, og klubben kan sige ”nej, vi har brug for dig”. Det er godt at høre, og så må vi kæmpe for overlevelse, siger Mohamed El Makrini til tipsbladet.dk.

Han understreger, at han ikke er skuffet over, at OB afviste et tilbud fra Saudi-Arabien, der kunne have givet ham en fyrstelig løn.

- Det har jeg ikke noget problem med. Jeg er ikke skuffet eller vred. Overhovedet ikke. Det var selvfølgelig en god mulighed, men der kan ske noget igen. Jeg har hørt fra min agent, at der stadig er interesserede klubber både i og uden for Danmark. Jeg ser ikke på det i øjeblikket. Mit fokus er at undgå nedrykning med OB, siger Mohamed El Makrini.

- Jeg er meget glad for at være her, og jeg håber, at vi kan blive i ligaen. Hvis det lykkes, kan vi måske tale om en ny kontrakt her, men når vi når slutningen af sæsonen er der rigeligt med klubber. Så må vi se, hvad der sker. Min agent ved, hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil. Så kan jeg fokusere på fodbolden, tilføjer han.

Han bekræfter, at der er også er andre danske klubber, der viser interesse for ham, og han udelukker ikke at fortsætte i Superligaen i flere år frem.

- Jeg er meget glad for at være i Danmark, så det vil ikke være noget problem, siger han.

29-årige Mohamed El Makrini kom til OB fra hollandske Cambuur i sommeren 2015.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO