Flere FCN-profiler fik tilbud: Holdt døren lukket
Foto: Getty Images
Superliga

Flere FCN-profiler fik tilbud: Holdt døren lukket

Flere af 'Tigrenes' store profiler fik tilbud under sommerens transfervindue, fortæller sportsdirektør Jan Laursen.

FC Nordsjælland løb med de store overskrifter i Superligaens transfervindue, da de solgte Ernest Nuamah for en rekordsum til franske Lyon - han skulle dog, på mærkværdig vis, lige en smutvej forbi RWD Wollenbeek. 

Nu tyder noget på, at salget af Nuamah blot er toppen af isbjerget.

Flere store FC Nordsjælland-profiler fik nemlig tilbud i løbet af sommeren, fortæller sportsdirektør Jan Laursen. 

- Fansene kan godt være glade for, at der står en sindssygt stærk trup tilbage. Der er flere, der har haft muligheder. Vi har sagt ja til et par ting, men vi vil også stå sindssygt stærkt. Heldigvis er der også andre vinduer, hvor spillerne kan komme afsted. Vi vil gøre meget for at hjælpe spillerne, men klubben har også nogle store ambitioner, så vi har også kæmpet for at holde døren lukket. Der kommer nok nogle skift i de kommende vinduer, fortæller Jan Laursen til Discovery. 

Jan Laursen går ikke nærmere ind på, hvilke spillere, der har fået tilbud, men det gælder sandsynligvis en spiller som Adamo Nagalo, der har været et varmt navn på rygtebørsen de seneste måneder. 

Selvom FC Nordsjælland har måtte sige farvel til deres store stjerne Ernest Nuamah, er truppen imidlertid blevet styrket på andre positioner. Man har hentet store navne som Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov. Desuden kom der to lejeaftaler i hus i det sidste døgn af transfervinduet, hvor man låner den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Andreas Schjelderup tilbage til klubben. Desuden har man lavet en aftale med Ajax om at leje angriber Christian Rasmussen, der fik sin fodboldopvækst hos 'Tigrene'.

Jan Laursen er overordnet set tilfreds, når han kigger tilbage på vinduet. 

- Der er flere og flere, der gerne vil være med, og det har vi prøvet at udnytte på positiv vis. Det har det her vindue været et godt eksempel på, hvor der både er kommet rigtig dygtige og erfarne spillere udefra, og nogle af vores tidligere akademispillere er kommet tilbage. Det føles fantastisk, at vi har så mange hylder at vælge fra, fortæller han til Discovery. 

Du kan se hele interviewet med Laursen i videoafspilleren øverst.