Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Opfordrer Superliga-klub: Køb denne målmand

Jesper Thygesen har et forslag til Lyngby Boldklub, der måske skal finde sig en ny førstekeeper snart.

Det var Tipsbladet, der tirsdag kunne afsløre, at danske Mads Kikkenborg er på ønskelisten i flere Premier League-klubber.

Og ifølge Tipsbladets oplysninger forbereder et par klubber bud på den 24-årige Lyngby-målmand, der har været fremragende for Freyr Alexanderssons tropper, som han i øvrigt kom helt gratis til, efter han fik lov til at smutte af Esbjergs amerikanske ejere i 2021.

Sælger Lyngby målmanden, der har kontrakt frem til sommeren 2026, skal man ud og finde en erstatning, og her har Viaplay-ekspert Jesper Thygesen et godt bud på, hvor Lyngby skal kigge for at finde afløseren.

- Hvis Kikkenborg skal afsted, har jeg hans afløser klar, og han står i Hobro, siger Jesper Thygesen selvsikkert til Viaplay og forklarer:

- Hobro er overraskende på tredjepladsen lige nu, og det er ikke mindst på grund af Jonathan Fischer. Det er en ung keeper på 22 år, og 197 centimeter høj og med nogle fantastiske reaktioner. Han er stærk i feltet, og han er stærk mentalt. Han har lavet et par fejl men har løftet sig igen i sæsonen, så han er bare Superliga-klar.

- Det er en med noget fremtid i - også i forhold til økonomi, siger Jesper Thygesen blandt andet.

Hobro overvintrer på tredjepladsen i NordicBet Ligaen, og Jonathan Fischer har halvandet år igen af sin aftale med klubben.

Se vurderingen fra Thygesen i videoafspilleren øverst til denne video.