Superliga Sylvester Guldberg Røn

Forlader Randers til sommer: Forsvarer tygger på kontrakttilbud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selvom Kasper Enghardt forlader Randers til sommer, har han afslået flere tilbud i vinterens transfervindue. Han tygger lige nu på et kontrakttilbud.

Af Sylvester Guldberg Røn

For godt en måned siden annoncerede Kasper Enghardt, at han forlader Randers FC, når hans kontrakt med kronjyderne udløber til sommer. Enghardt har i flere sæsoner været fast mand i Randers' midterforsvar, men i denne sæson har en skade sat ham tilbage. 

Med udsigten til et farvel til Randers til sommer, har der været flere rygter om Enghardts fremtid i vinterens transfervindue. OB har været meldt som en mulig destination, men Enghardt spiller sæsonen færdig i Kronjylland. Han har dog afvist flere tilbud i transfervinduet, og han tygger lige nu på et kontrakttilbud. 

- Det ligger stadig helt fast, at jeg stopper i Randers FC til sommer. Der har været konkrete tilbud fra andre klubber på bordet, og jeg har også valgt at sige nej til nogle af dem af forskellige årsager. Jeg har snakket med nogle klubber, som jeg gerne vil holde for mig selv, men min agent og jeg tygger stadig på det og tænker over det næste skridt. Jeg vil tro, at jeg snart kan skrive under på noget, men lige nu ser jeg tingene an, siger Enghardt til Randers Amtsavis.

Enghardt tilføjer desuden, at fremtiden både kan ligge i Danmark og i udlandet. 

Kasper Enghardt kom til klubben i 2016, da han skiftede Helsingør ud med Randers. Enghardt har i skrivende stund spillet 88 kampe for kronjyderne.