• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Forløsning i OB: Det betyder alverden

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Sejren over SønderjyskE var fynboernes anden i sæsonen, og den betyder en hel del.

Af Victor Risager

OB sikrede sig sæsonens anden sejr mandag aften, hvor de på mål af Jørgen Skjelvik og Mads Frøkjær-Jensen tog alle tre point mod SønderjyskE på hjemmebanen i Odense.

Det var fynboernes første sejr siden premiererunden, og de havde spillet seks kampe uden at vinde inden mandagens opgør. Af den grund var det også en ekstra forløsende sejr, erkender matchvinder Mads Frøkjær-Jensen efter kampen.

- Det er virkelig lettende. Især fordi anden halvleg ikke bliver som første, og vi skal kæmpe lidt mere for det, men sådan er det, når man ikke har vundet i et stykket tid. Det er sindssygt lettende, at vi får de tre pointe. Det har vi ventet på. Nu skal vi ind i en god periode, siger OB-målscoreren til TV3Sport. 

Sejren sender også OB op på syvendepladsen, og det er godt nyt for fynboernes mål om at komme i top seks og i Mesterskabsspillet.

- Det betyder alverden. De sidste to kampe mod BIF og AGF (begge sluttede uafgjort, red.) har været gode, hvor vi har været lidt uheldige. I dag kriger vi den hjem og får tre point, så det er sindssygt befriende og betyder alverden, siger han.

Her kan du læse tipsbladet.dk's analyse af kampen mellem OB og SønderjyskE. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020