Forstår ikke FCM-tilgang: Ikke mere kvalitet i ham
Foto: Getty Images
Superliga

Forstår ikke FCM-tilgang: Ikke mere kvalitet i ham

Alt kvalitet er åbenbart røget ud af den nye FC Midtjylland-spiller.

FC Midtjylland har denne sommer fået en lang række nye spillere ind, og en af dem, der kom relativt tidligt i vinduet var Iver Fossum, som kom til heden efter kontraktudløb med nedrykkerne fra AaB.

Det er en tilgang, som fodboldekspert og tidligere landsholdsspiller Flemming Povlsen overhovedet ikke forstår. Det slår han fast på Discovery+, hvor han forklarer, hvorfor han  ikke ser den store idé i, at FCM har fået nordmanden ind.

- Fordi der ikke er mere kvalitet i ham. Hvorfor skulle de tro, at de kan tage ham til Midtjylland og så genoplive ham igen. Vi har set hans periode i AaB. Det var ligesom, at alt kvalitet var røget ud af ham, siger han og fortsætter:

- Måske var han knap så dyr, men samtidig hvor er der plads til ham? Hvad er det for en slags spil, vi vil spille med ham? Det er for mig uforståeligt, lyder det fra Povlsen.

Han peger endvidere på, at man også kan se det på de antal minutter, som han spiller.

- De bliver færre og færre. Til sidst kommer han også til at være i overskud hos FC Midtjylland, fastslår EM-helten fra 1992.

Iver Fossum har samlet spillet 263 minutter for FCM fordelt på syv kampe siden sit skifte fra AaB, hvor han spillede for siden 2019. Her nåede han at spille 137 kampe med 31 mål og 19 assister til følge. I FCM er han allerede registreret for to assister, som er kommet mod henholdsvis Niederkorn og Omonioa i Conference League-kvalifikationen.

Povlsen er ikke den eneste, der har det svært med Fossum. Det gælder også for Tipsbladets kommentator Stig Tøfting. Læs mere om det her.