• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Fortryder Brøndby-kommentar: Det var unødvendigt

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Jess Thorup ærgrer sig over, at han pludselig begyndte at snakke om Brøndby i søndagens udgave af 'Onside'.

Af Jacob Quvang

En del fodboldseere af TV-programmet 'Onside' kunne søndag rynke lidt på næsen, da FCK's cheftræner Jess Thorup blev interviewet af Mads Laudrup i kølvandet på københavnernes skuffende nederlag til FC Midtjylland. 

Da Thorup blev spurgt til styrkeforholdet mellem de to kombatanter i mesterskabskampen, drejede han noget uventet samtalen ind på Brøndby, da han sagde følgende: 

- Det er jo imponerende, at der ikke er nogen,der har snakket om Brøndby. Sidste års mestre er bare fuldstændig parkeret. Jeg ved godt, at de tabte i dag (i går, red.) igen, men det er da imponerende, at de er gået under radaren på den måde.

- Men jeg tror, at jeg skal holde fokus på mig selv lige nu og vores hold.

- Det er lang tid siden, jeg har set et mesterskabshold på den måde gå under radaren med de præstationer, de har leveret. Men altså, jeg er FCK-træner, og for mig handler det om at holde fokus på os, og vi kom ind til den her kamp med masser af selvtillid. Den har fået et lille knæk i dag, så nu handler det for os om at rejse os, så jeg skal bestemt ikke pege fingre af nogle, sagde Thorup.

En del fodboldfans undrede sig dog efterfølgende over udtalelserne, og nu fortryder Thorup da også, at han bragte Brøndby på banen. Det forklarer FCK's pressechef Jes Mortensen til Ekstra Bladet over en SMS. 

- Han (Thorup, red.) har ikke tid i dag, men siger, at han ærgrer sig over, at han fik sagt noget om Brøndby, for det var unødvendigt, skriver Mortensen til mediet.

Du kan se den lidt spøjse situation i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020