Foto: Getty Images
Superliga

Frustreret OB-træner: Prøv at se det her

Søren Krogh er ikke just tilfreds med baneforholdene i Ådalen, fortæller han i interview med Fyens Stiftstidende.

Snevejret har bragt stor glæde til danske jule-entusiaster, men det er ikke noget, der er faldet i god jord hos OB's Søren Krogh. 

Fynboernes vikarierende cheftræner er nemlig dybt frustreret over baneforholdene i Ådalen, fortæller han i et interview med Fyens Stifttidende. 

- Se det her (bane, red.). Nu har vi spillet to dage i træk på det her. Det gør meget få af vores konkurrenter, og det er umiddelbart før sæsonens måske vigtigste kamp. Vi har måttet træne uden intensitet - vel kun på 50-60 procent. Spillerne holder igen på det her underlag, for de kan ikke stå fast, fortæller Søren Krogh til avisen.

Tiden må vise, om 'De Stribede' kommer på glatis, når de møder FC Nordsjælland søndag klokken 14.00 i den sidste spillerunde af efterårssæsonen i Superligaen.

Sidste runde tog Kroghs mandskab en kærkommen sejr over Randers FC i Kronjylland, hvilket hev dem op på niendepladsen med tre point til nedrykningsstregen. 

OB kommer dog op imod et Nordsjælland-mandskab, der netop har kørt Fenerbache over med 6-1 og desuden sulter efter en sejr i rækken - 'Tigrene' har blot vundet to ud af de sidste ti Superliga-kampe.

Det omvendte opgør på Farum Park endte 0-1 til fynboerne.