Superliga Victor Risager

Oplever interesse for Superliga-profiler

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC har flere varme salgsemner, men kronjyderne frygter ikke transfervinduet. Salg er en nødvendighed for, at de kan fungere som klub, lyder det fra sportsdirektøren.

Af Victor Risager

Randers FC sluttede efteråret i Superligaen med et nederlag til Brøndby IF søndag, og det betyder, at de nu overvintrer på femtepladsen i rækken.

Det har imidlertid været et mere end godkendt efterår for kronjyderne. Der har været flere imponerende resultater i Superligaen, de er i kvartfinalerne af pokalturneringen, og de ligger inden sidste spillerunde lunt i svinget til at gå videre til Conference Leagues knockoutrunder.

Med sådanne præstationer er det også kun naturligt, at der i fodboldens verden vil opstå interesse for nogle af spillerne i Randers FC såsom Tosin Kehinde, Vito Hammershøy-Mistrati og Lasse Berg Johnsen.

Men det får trods alt ikke kronjyderne til at frygte januars transfervindue.

- Jeg ved ikke, om man skal frygte det. Vi skal jo et eller andet sted være glade for, at vi har nogle spillere, der har præsteret rigtig rigtig godt. Så må vi kigge på det, hvis der kommer nogle bud, som vi og spilleren synes er interessante. Det er da klart, at lige nu har vi en rigtig god trup, som fungerer godt sammen, og det ville man ønske, at man kunne fortsætte med.

- Men en del af vores strategi og en nødvendighed for, at vi kan fungere som klub, er, at vi sælger spillere. Det gør også, at vi kan tiltrække nogle spillere, fordi vi sælger spillere videre. Når de rigtige bud kommer til klub og spillere, kigger vi selvfølgelig på det, siger Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i klubben, til tipsbladet.dk.

Oplever I interesse for nogle af profilerne?

- Selvfølgelig gør vi det. Det er der jo løbende. Der er ikke noget konkret på bordet for nogen af dem, men det er klart, at når man gør det så godt, som mange af vores spillere har gjort, er der interesse fra andre klubber.

Spiller et eventuelt europæisk avancement ind i jeres transferplaner for januar?

- Ja, selvfølgelig gør det det. Vi tog et strategisk og bevidst valg om, at vi skulle have flere spillere i truppen, fordi vi skulle spille Superliga, Europa og pokalturnering her i efteråret. Det er klart, at hvis vi går videre i Conference League, har det indflydelse på, hvordan vores trup skal se ud efter januar.

En anden stjerne fra Randers FC, der efter sigende har tiltrukket sig interesse, er Stephen Odey, men nigerianeren er kommet til kronjyderne på en permanent aftale. Her kan du læse om, hvorfor Randers har købt angriberen fri.