Video : Tipsbladet
Superliga

Giver drømmemelding om Daniel Wass

Brøndby slipper med skrækken hvad angår skaden til Daniel Wass.

BRØNDBY (Tipsbladet): Brøndby Stadion var fuld af bekymrede miner, da Daniel Wass pludselig lå i store smerter på græsset i mandagens kamp mod Silkeborg.

Brøndby-veteranen kom galt afsted i en duel mod en modstander, og TV-billederne kunne vise, at han blev trådt alvorligt på anklen. Ondt gjorde det i hvert fald på Wass, der forlod banen i store smerter efter en times spil. 

Brøndby har indtil videre holdt tæt med Wass' skadessituation, men nu giver cheftræner Jesper Sørensen en melding, og den er rigtig god, hvis man støtter de blå-gule. Daniel Wass slipper med skrækken og er allerede tilbage på træningsbanen. Det siger cheftræneren til Tipsbladet og de fremmødte medier efter fredagens træningssession, hvor Wass altså var med.

- Da han gik ud forleden dag, så det ud som om, at han selv mente, at det så alvorligt ud. Men Daniel er klar, beroliger Jesper Sørensen, og fortsætter:

- Han blev trådt ned over sin ankel. Det ved man jo aldrig, hvor slemt er, og hvor lang tid det tager, men det ser ud til, at han er frisk og klar igen og har trænet fuldt med.

Dermed er han altså klar til at styre slagets gang, når man søndag eftermiddag skal på en svær opgave ude mod AGF. 

Skidt nyt om duo
Her stopper de gode nyheder til gengæld også, for hvor Wass er klar, er situationen en anden med Mathias Kvistgaarden. Brøndby-bomberen missede opgøret mod Silkeborg forleden, og Jesper Sørensen regner ikke med, at han er klar søndag. Kvistgaarden var heller ikke på træningsbanen fredag.

- Han er ikke ude i dag, og det tager åbenbart noget tid. Det er rigtig svært at få en status over, hvor lang tid det tager. Vi må tage det dag for dag. Men jeg havde da hellere set, at han var ude i dag, end at han ikke var.

- Han har fået et vrid i knæet, hvor vi ikke helt har overblik over, hvor lang tid det tager. Han skal ikke bringes på banen, før det er sikkert, slår cheftræneren fast. 

En anden spiller, som heller ikke deltog i fredagens træning, er Marko Divkovic. Venstrebacken døjer med hofteproblemer og er tvivlsom til søndag.

- Han har haft en mindre skade i hoften, som ikke er blevet bedre. Han var inde og får noget behandling, og vi må se, om vi kan få gjort ham klar.

- Vi skal have ham ind i en positiv kurve, og der er mange kampe endnu, så det må vi se på, lyder det. 

Divkovic har døjet med hofteproblemerne i noget tid, hvor det ikke er blevet bedre. 

Dermed kan Brøndby risikere at mangle nogle profiler til udekampen, og det kommer ikke belejligt for Jesper Sørensen, der kalder Aarhus for et svært sted at spille. 

- Det er det sidste sted, vi har tabt, så vi har revanche til gode. Jeg vil helst have, at vi spiller et spil, der minder om det, vi kan præstere på hjemmebane, men nogen gange er det også op til, hvad modstanderen tillader en, fortæller han blandt andet. 

Brøndby kan med en sejr bringe sig tre point foran FC Midtjylland i tabellen. Ulvene møder senere søndag FC København.