Video : Tipsbladet
Superliga

Giver hint om fremtiden: Skal ikke være 1.division

Filip Djukic er blevet kædet sammen med et skifte til OB efter sommer, men det bliver ikke aktuelt, hvis fynboerne rykker ned i 1.division, slår keeperen fast.

Pro Ventilation Arena (Tipsbladet) Filip Djukic skal ikke til OB.

Fynboerne skulle ellers have rækt ud til keeperen, men det skifte kan nu risikere at få lange udsigter. I hvert fald, hvis fynboerne rykker ud af Superligaen. Det slog Hvidovre-keeperen fast efter nederlaget mod netop OB, der tog et vigtigt skridt i bestræbelserne på at blive i den bedste række. 

- Det skal være den rigtige pakke og den gode mavefornemmelse, for at jeg har lyst til at skifte. Det er ikke nemt at forlade et sted, man elsker, men man vil også gerne spille på højt niveau.

- Hvis jeg skal skifte til en anden klub, skal det i hvert fald ikke være 1.division. 

Alligevel tilkendegav Filip Djukic en stor portion respekt for klubben, han er blevet kædet sammen med. 

- Det er selvfølgelig en stor klub, og jeg har stor respekt for OB, men jeg er Hvidovre-spiller, og det har jeg fokus på, afsluttede keeperen over for Tipsbladet og den øvrige presse. 

Djukic har dog fået stillet et ultimatum af sportschef i Hvidovre, Peter Lassen. I starten af næste uge skal keeperen have givet en afklaring på, om han ønsker at forlænge sin kontrakt med Hvidovre, eller om han vil skifte væk. Det kan du læse mere om HER.