• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen & Jacob Quvang

Glem det: Han skal ikke ligne Evander

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland kommer ikke til at købe en midtbanespiller, som en-til-en minder om kreatøren Evander, man ellers har solgt i dette transfervindue.

Af Kenneth Jensen & Jacob Quvang

FC Midtjylland har godt nok hentet Armin Gigovic ind som ny midtbanespiller i dette transfervindue, men til gengæld har man også sagt farvel til Evander samt Anders Dreyer. Her var førstnævnte holdets primære kreatør på den centrale midtbane, og selv om Armin Gigovic er hentet, så det ikke en spiller, der er lige så offensivt indstillet som brasilianeren. 

Gik man og troede, at FC Midtjylland ville hente en en-til-en-erstatning for Evander, så kan man godt tro om igen. Det kommer ikke til at ske, slår Svend Graversen fast over for Tipsbladet. 

Når vinduet smækker i, rent antalsmæssigt håber du så at få et par stykker ind?

- Det er det, vi håber på.

En tier og en angriber?

- Ikke en tier. En midtbanespiller og en på de offensive positioner. 

Er det fordi, at en tier ikke er så nødvendig i det system, Albert (Capellas) kører?

- Man har kigget på, at nu har vi solgt Evander, så skal vi have en, der ligner ham. Nej, det skal vi ikke. Vi skal have en, som passer til det hold, vi har nu. Og det er en midtbanespiller, som skal have noget dynamik i sig, og som også gerne kan lave nogle point på kontoen med assists eller mål. Så det kigger vi efter, men han skal passe ind til den stil, hvor der er noget gang i kampene og en kommen rundt på banen.

Han inddrager herefter Emiliano Martinez, som FC Midtjylland har købt fri af lejeaftalen, og Kristoffer Olsson, som lige nu er lejet i Anderlecht.

- Vi fik jo Emiliano og Olsson, det skal vi huske. Det er set i det lys, at vi skal finde den næste midtbanespiller. Gigovic har vi fået nu, og samtidig har vi Oliver (Sørensen) og Charles. Så vi skal se en midtbane, som har forskellige kompetencer, siger han. 

Svend Graversen vil dog ikke kommentere på, om FC Midtjylland er tæt på at kunne præsentere en ny spiller, men at han og resten af teamet er fortrøstningsfulde over at få det ind, de håber på.