• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Glen Riddersholm: Dommeren taler ned til mig

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Glen Riddersholm var ikke tilfreds med dommerens attitude i kampen mellem SønderjyskE og OB.

Af Victor Risager

SønderjyskE fik et enkelt point mod OB torsdag aften, og i slutminutterne var sønderjydernes cheftræner, Glen Riddersholm, slet ikke tilfreds med dommerne.

Han gjorde også sin utilfredshed til kende over for dommerne, hvilket resulterede i en advarsel, mens en assistenttræner også blev udvist for brok. Efter kampen satte Glen Riddersholm ord på situationen over for Eurosport 2.

- Jeg synes, linjen svingede for meget. Det, jeg egentlig bliver mest vred over, er hans attitude og adfærd. Jeg synes, han taler ned til mig, og det bryder jeg mig ikke om. Jeg er et voksent menneske, sagde Glen Riddersholm.

Efterfølgende tog SønderjyskE-træneren til gengæld dommerne i forsvar.

- Vi skal beskytte dommerne og ikke tale så meget om dem. Som fuldtidstræner er der meget få dage lige nu, og jeg sover ikke meget. Vi er i gang, og så prøv at se på dommerne, der har et job ved siden af og skal stå klar hele tiden. De er i VAR og under pres. Vi må huske på, hvilke betingelser de har, frem for vi bare hagler dem igennem, og så kan jeg sige meget andet, jeg ikke gider i dag, sagde han.

SønderjyskE er efter kampen nummer syv, mens OB er nummer seks. De to hold er á point, men fynboerne har en bedre målscore. Du kan læse vores analyse af kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus