Video : Tipsbladet
Superliga

Glohedt Superliga-talent håber på stort sommersalg

En dag ender han sandsynligvis i udlandet, og passer alt perfekt, kunne det allerede være til sommer.

RANDERS (Tipsbladet): Fredag aften bragede han udligningen i kassen, da OB ellers så ud til at stjæle alle tre point mod spil og chancer.

Mads Enggårds Randers brændte ligesom i de tidlige forårsrunder for mange chancer, men 2-2 efterlader stadig holdet i kapløb med Viborg om syvendepladsen og et point længere fra nedrykningsstregen med en runde mindre.

Det er ikke som målscorer, Mads Enggård har markeret sig som seniorspiller efter tre mål i 47 ligakampe.

 Jeg håber da, at de får mig solgt til sommer, hvis der kommer et bud, der er rigtigt både for klubben og for mig.

Mads Enggård
Fodboldspiller i Randers FC

Men midtbanespilleren kan meget andet, og derfor er Enggård for Randers-direktør Søren Pedersen et særdeles oplagt bud på det næste store spillersalg i klubben.

Mads Enggårds ven og holdkammerat gennem mange år Filip Bundgaard rykkede 1. februar til Brøndby IF, og tanken om at flytte fra Randers til en klub, der vil betale gode penge, er nærliggende for midtbanespilleren.

- Det kan være, det er til sommer, det kan være, der går et år mere.. Det skal være det rigtige, før jeg siger farvel til Randers. Jeg har stadig meget, jeg kan lære her, siger Mads Enggård til Tipsbladet.

At se Bundgaard i Brøndby gør bestemt ikke Mads Enggård mindre interesseret i på et tidspunkt at skifte klub.

- Jeg følger hans liv derovre og skriver meget med ham og snapper med ham. Jeg kan se og høre, hvordan det er derovre, og det ser jo fedt ud. Det er sådan noget, jeg også gerne vil prøve en dag, en ny udfordring.

Der blev kastet snører ud efter Enggård sidste sommer, Randers-ledelsen så med en vis spænding frem til januar-vinduet, som så endte med at blive fyldt med henvendelser og bud på Bundgaard, og er den rigtige mulighed der, kan Enggård også være åben for et skifte allerede til sommer, 18 måneder efter han brød igennem i startopstillingen.

- Klubben tjener penge på at sælge spillere, og der, hvor der er stor værdi i det, er med de unge spillere. Jeg håber da, at de får mig solgt til sommer, hvis der kommer et bud, der er rigtigt både for klubben og for mig, siger Mads Enggård.

- Jeg skal ikke udelukke noget, men jeg skal helst ikke havne i en situation i en stor klub, hvor jeg ender med at sidde på bænken. Hvis der dukker noget op, må jeg se på det.

Efter at have fået tre millioner euro for Filip Bundgaard vil Randers givetvis sigte efter minimum samme beløb for Enggård, der også er omkring U/21-landsholdet.

Læs også vores interview med Mads Enggård om at blive modnet som ung spiller i Randers og den opmærksomhed, der er fulgt med statussen som 'Golden Boy' på talentlisten af samme navn.