Video : Tipsbladet
Superliga

Grædefærdig OB-boss: Det er satme slemt

Det er en sort dag for Enrico Augustinus, erkender han selv.

OB er rykket ud af Superligaen og direktøren for selskabet bag klubben, Odense Sport & Event, Enrico Augustinus var efter nederlaget til Viborg lørdag eftermiddag hårdt ramt efter det var endt med nedrykning.

I et interview med Viaplay slår han fast, at det ikke kun gælder ham.

- Sort dag. Jeg kommer lige inde fra omklædningsrummet og puha, det er satme slemt. Så, sort dag, lyder det fra Augustinus

For ham kom det bag på ham efter de sidste runder i grundspillet, at det det er endt sådan.

- Havde du spurgt mig efter de sidste fem runder i grundspillet, hvor vi vinder her i Viborg, vinder i Vejle, spiller 2-2 i Aarhus. De fem kampe, der synes jeg ikke, at vi ligner en nedrykker. Der er lidt luft, og så er der en landsholdspause, og så går vi ind i nedrykningsspillet, og så aner jeg simpelthen ikke, hvad der er sket derefter. Men der har vi jo sat det til.

Han peger desuden på, at de også havde været ude og hente forstærkning i vintertransfervinduet, hvor man fik James Gomez og Viljar Myhra ind på holdet.

- Vi tilførte ekstra økonomi i vinterhalvåret. Vi havde egentlig hentet, hvad vi skulle i sommervinduet. Så brugte vi små 20 millioner kroner i vinter i et forsøg på at hente spillere til de positioner. Men den evaluering skal være mere grundig end at stå her og udpege sorteper i dag, siger han og fortsætter:

- Det skal være velovervejet og grundigt, men selvfølgelig skal der en grundig evaluering til. Det er svært lige her og stå og pege fingre ad specifikt, hvad det er, forklarer OB-bossen.

Enrico Augustinus bemærker endvidere, at når de har hentet 26 point på udebane og kun seks på hjemmebane, så er det ikke fordi, at de kun rekrutterer spillere, der er gode på udebane.