Video : Tipsbladet
Superliga

Gravesen: De har størst risiko for at snuble

Der er ikke tvivl om, hvor nerverne må være størst, mener Thomas Gravesen.

Brøndby kan med en sejr over AGF sikre sig det danske mesterskab i denne sæson. Helt så let bliver det dog ikke, hvis man skal tro den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen, som ser risikoen for at smide point være større hos Brøndby end hos FCM denne sæson.

Det fortæller han om i optakten på Discovery+ forud for rundens kampe i mesterskabsspillet.

- Der er klart størst risiko i Brøndby. Der er også mest på spil i Brøndby. FC Midtjylland har jo ikke muligheden for at afgøre det danske mesterskab i egne hænder. Det har Brøndby, så de står med nerverne på tøjet, siger han og fortsætter:

- De står med den store fanskare. Vi så de store billeder, hvor vi ser hvor mange fans - og hvor stor betydning det har i Brøndby. Så nerverne er helt klart størst i Brøndby, lyder det fra Thomas Gravesen.

Han har desuden en klar forestilling om, hvilket Silkeborg-hold, FCM skal op mod.

- Jeg tror, at vi ser et Silkeborg-hold, som også er fri og kan spille uden nerver overhovedet. De har nået en kæmpe pokal i år og har sørget for, at de er blevet gjort udødelige, de her spillere, forklarer han og tilføjer:

- De er også den anden side af historien, hvis de går ud og vinder herude på MCH Arena, så er det ligegyldigt, hvad der sker alle mulige andre steder, fortæller Thomas Gravesen.

Kampene spilles klokken 17.