Foto: Getty Images
Superliga

Gravesen: Det har givet Brøndby mange dimensioner

Thomas Gravesen ser en del ting ved Brøndbys offensiv, som hjælper dem.

Kun FC København og FC Midtjylland har scoret flere mål i Superligaen end Brøndby, og her er der tale om et enkelt mål til forskel. I den forbindelse har den tidligere landsholdsstjerne Thomas Gravesen set nærmere på, hvad det er, de blågule fra den københavnske vestegn kan.

Det fortæller han om på Discovery+.

- De har meget mere flow i deres spil, og de er meget mere direkte, når de spiller. Det kan man også se, at det er førstegangsafleveringer, det er i dybden. Det er løb uden bold, så det har givet Brøndby mange dimensioner, hvor de bliver farlige. Og Ohi er jo helt ude af samtalen, fastslår Gravesen.

Derudover står det klart for ham, at BIF godt kan være med, hvor det er sjovt efter vinterpausen. Men det kræver en del af dem selv også, understreger han.

- I fodbold skal du blive ved med at bygge på, og Brøndby skal blive ved med at bygge på det her systemt og den her måde, som Brøndby spiller på. Ja, så ligger Brøndby til at spille med om medaljerne i forårssæsonen, siger han og fortsætter:

- Det er jo ikke kun i kampene, at det skal forbedres. Det er også i træningen. Kvaliteten af den måde, som man træner på. Kvaliteten af de spillere, der kommer til træning, lyder det fra Gravesen.

I videoen øverst kan man også se, hvordan den tidligere landsholdsback Lars Jacobsen kommer ind på, at mange af Brøndbys mål i efterårssæsonen har været ret ens med spillere som Daniel Wass, Nicolai Vallys og Marko Divkovic i hovedrollerne.

Brøndby går på vinterpause med en placering på andenpladsen i Superligaen med to point op til FC Midtjylland.

Thomas Gravesen har endvidere været ude og rose Brøndbys defensiv. Læs mere om det her.