• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Greko: Savner mange ting ved Brøndby

Foto: Getty Images

Den 30-årige offensivspiller er dog meget tilfreds med, hvor han er nu, fastslår han.

Af Oliver Okstrøm

Søndag eftermiddag står de to københavnske vestegnsklubber i Superligaen overfor hinanden, når Hvidovre skal besøge Brøndby Stadion. Her er det en kamp, hvor Hvidovres Christian 'Greko' Jakobsen skal stå overfor en tidligere klub.

I et interview med Discovery+ sætter han ord på, hvordan han husker tiden i Brøndby, som var mellem 2015 og 2017.

- Jeg tænker faktisk meget positivt tilbage på det. Det var et stort skridt for mig dengang, men det var i høj grad med til at modne mig og gøre mig klar til resten af min karriere, fortæller Hvidore-profilen.

Endvidere slår han fast, at man ikke kan sammenligne de to klubber, da eksempelvis faciliteter og opmærksomheden ude i Brøndby ganske enkelt er på et andet niveau. Derudover blev han spurgt til, hvorvidt han savner Brøndby.

- Der er mange ting, jeg savner ved det. Det var et super fedt sted at være, men jeg er også meget glad for at være her, så nej. Jeg er tilfreds med, hvor jeg er, lyder det fra Christian 'Greko' Jakobsen.

Når det kommer til kampen på søndag, så er det klart for ham, at det vil være fedt for dem at få deres første sejr i sæsonen.

- Det kunne være ekstra fedt, hvis det var mod Brøndby, siger han i interviewet, som kan ses i toppen af artiklen.

Hvidovre-sportschef Peter Lassen er desuden kommet ud med, at de kunne have hentet Nicolai Vallys for nogle år siden. Læs mere om det her.