Video : Tipsbladet
Superliga

Han er på vej væk fra FC Midtjylland

Pablo Ortiz er formentlig snart fortid i FC Midtjylland.

FC Midtjylland præsenterer med al sandsynlighed snart forsvarsspiller Mads Bech Sørensen og angriber Ola Brynhildsen fra henholdsvis Brentford og Molde. 

Og med en i forvejen stor trup, vil der for nogle i "ulvenes" trup blive endnu længere til spilletid, ikke mindst i centerforsvaret, hvor Pablo Ortiz lige pludselig må se langt efter spilletid.

Derfor arbejder FC Midtjylland på at sende 23-årige Pablo Ortiz videre i systemet. Som Tipsbladet forstår det, er der direkte samtaler med en udenlandske klub om en lejeaftale.

Mere præcist skal der være samtaler med en klub i Tjekkiet, og her lukker transfervinduet først om en uges tid. FCM og den tjekkiske klub har altså ikke travlt med at få handlen endegyldigt på plads. 

En lejeaftale giver mening for begge parter, i og med at FCM også råder over Sverrir Ingi Ingason, Juninho, Stefan Gartenmann og nyindkøbet Han-beom Lee, mens Mads Bech Sørensen som nævnt er på vej. 

Pablo Ortiz var i sidste sæson udlejet til CD Mafra og har også fået begrænset spilletid for FC Midtjylland, hvilket dog til dels også skyldes, at han blev udvist i en kamp mod Vejle Boldklub.