Video : Tipsbladet
Superliga

Han gjorde det! Redningsmissionen lykkedes

Tipsbladet zoomer her ind på Superliga-kampen mellem Hvidovre IF og Lyngby Boldklub.

HVIDOVRE STADION (Tipsbladet)

Hvidovre IF - Lyngby Boldklub 0-0

Kampens bedste:
Hvidovre IF
Filip Djukic blev i pausen af dagens opgør kåret som Årets Spiller i Hvidovre IF, hvilket må siges at være helt fortjent, men hvis man kigger udelukkende på forårssæsonen har Thomas Jørgensen været en af de største oplevelser på Hvidovre-holdet. Igen i dag viste den blot 18-årige midtbanespiller, at han har Superliga-niveau. Lejesvenden, der nu skal tilbage til FC København, demonstrerede flere gange sin teknik og overblik, som er et niveau over holdkammeraternes. Ham kommer Hvidovre til at savne i 1. division.

Lyngby Boldklub
Kolbein Finnsson er en spiller, som man godt kunne se i en større klub end Lyngby, og spørgsmålet er, om der kommer nogle bud denne sommer. Den islandske wingback viste i dag flere eksempler på, at han er exceptionelt god til at komme igennem på kanten og få lagt præcise indlæg. Ham skal Lyngby kun sælge, hvis de får et rigtigt godt tilbud til sommer.

Kampens værste:
Han har tilspillet sig en rolle som fast starter for Lyngby i løbet af nedrykningsspillet, men i dag var der virkelig ikke meget, der lykkedes for Jonathan Amon. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller blev ved flere lejligheder bragt i lovende situationer, men Amon formåede aldrig rigtigt at komme forbi sin direkte modstander, så chancerne kunne blive spillet større. Blev i pausen pillet ud til fordel for Tochi Chukwuani, der kom ind med noget mere power.

Kampens detalje:
I det meste af første halvleg stod Lyngby i en vanvittigt nervepirrende situation, hvor blot et enkelt mål udgjorde forskellen på, om ‘De Kongeblå’ skulle spille Superliga eller 1. division i næste sæson. OB’s tidlige mål i Viborg betød, at Lyngby ikke havde råd til at træde det mindste forkert, og det betød også, at første halvleg blev en lidt forkrampet affære. Dagens største jubelbrøl på Hvidovre Stadion kom fra Lyngbys fans i det 75. minut, da Viborg kom på 2-1. Nede på sidelinien gik David Nielsen koncentreret frem og tilbage, men til sidst kunne han strække hænderne i vejret i jubel. Redningsmissionen lykkedes! David Nielsen kom tilbage til Lyngby og reddede klubben, der mildest talt befandt sig i en kaotisk situation efter fyringen af Magne Hoseth tidligt på foråret. Hatten af for David Nielsen, der fik bragt den nødvendige nerve tilbage på Lyngby-holdet.