• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Han slog nok ikke kilometer-rekorden

Foto: Getty Images

Dominic Vinicius gjorde comeback for Vejle Boldklub i en reserveholdskamp mandag.

Af Ole Hoffskov

Dominic Vinicius spillede mandag sine første minutter for Vejle Boldklub siden sit comeback i Nørreskoven, da han var på banen i 45 minutter i VB's reserveholdskamp mod OB, og det glæder naturligvis cheftræner Peter Sørensen, der sætter ord på brasilianerens comeback i et interview med Vejle Amts Folkeblad.

26-årige Dominic Vinicius skrev kontrakt med Vejle Boldklub i sommerens transfervindue, og han kom til klubben i en ganske ringe forfatning efter en årrække med skadesproblemer.

Nu har brasilianeren taget et vigtig skridt med spilletid i mandagens reserveholdskamp, men Dominic Vinicius' comeback skal tages med et gran salt.

- Jeg tror ikke, at han i den halvleg satte rekord for antal løbede kilometer, siger Peter Sørensen til Vejle Amts Folkeblad.

Alligevel fastslår Vejle-træneren, at han er fristet af at bringe Dominic Vinicius i spil, når Superliga-bundproppen møder FC Nordsjælland fredag aften. Brasilianeren kan eksempelvis være brugbar, hvis Vejle skal spille meget direkte.

Dominic Vinicius tørnede første gang ud for Vejle Boldklub fra 2016 til januar 2018, hvorefter jyderne solgte ham til Kina for et tocifret millionbeløb. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020