• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK forventer op mod 6.500 tyske fans, når Hannover kommer til byen på torsdag. Det har betydet store udfordringer for klubben, der må sende tyskerne rundt i Parken.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

I fredags meddelte FC København, at der var solgt omkring 6.000 billetter til tyske fans til Europa League-kampen mellem FC København og Hannover 96, der spilles torsdag i Parken. Men ifølge tipsbladet.dk's oplysninger skulle der komme op mod 9.500 tyske fans, der har købt billetter til flere forskellige afsnit på stadion.

- Vi har arbejdet med at få det løst rent sikkerhedsmæssigt de seneste par uger, fordi der var tyskere, der havde købt billet til Nedre C og Stemningstribunen, og det går selvfølgelig ikke. Så dem har vi haft et puslespil med at få flyttet lidt rundt. Vores vurdering, baseret på dem vi har snakket med og rykket rundt på, lyder på 6.000, måske 6.500 tyskere. 9.500 lyder lidt vildt, men man skal jo aldrig sige aldrig, siger kommunikationschef i FCK, Daniel Rommedahl, til tipsbladet.dk.

Hele udebaneafsnittet bag den ene mål - B-tribunen - er blevet allokeret til de tyske fans, men her kan kun være 3.500 tilskuere. Dermed er der lagt op til, at Hannover 96-fans vil være at finde på både Øvre C og A-tribunen i Parken.

FCK blev i første omgang nødt til at annullere alle billetkøb fra tyske tilskuere, men i samarbejde med politiet og Hannover 96 fandt FCK en anden løsning.

- Man skal lige vænne sig til, at tyske fodboldfans ofte er helt normale familier, der bare er på tur. Så vi har selvfølgelig haft en dalog med Hannover, så vi har kunnet sende deres risk-tilskuere ned på udebaneafsnittet, og alle de andre kan så komme lidt rundt omkring i små klynger, siger Daniel Rommedahl.

Det er torsdag kl. 19.00, FC Købehavn tager imod de tyske gæster fra Hannover, når københavnerne skal spille sig tættere på videre avancement i Europa League gruppe B.

Superliga

Mere Superliga

Fokus