• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Har udløb om lidt: Brøndby lurer på Randers-profil

Foto: Getty Images

I Brøndby holder man tilsyneladende øje med, hvordan udviklingen går hos Randers-angriberen Marvin Egho.

Af Oliver Okstrøm

Sæsonen er ved at være overstået for Brøndby, som stadig er inde i mesterskabskampen. Når den er overstået, så venter et transfervindue, og her har de allerede godt gang i, hvordan de kan forstærke sig til næste sæson.

Her skulle de nu holde øje med Randers' østrigske spiller Marvin Egho. Det peger B.T.'s populære podcast 'Transfervinduet' på i deres program onsdag.

- Vi hører fra gode kilder, at de kigger på ham, og at de har kigget på ham i løbet af foråret. Ja, de scouter ham, kan man sige og holder øje med hans tal og udvikling for lige at lure, om det nu er ham, der skal ind og være den nye angriber i Brøndby, lyder det. 

Det tilføjes i den forbindelse, at det ikke er noget nyt, at Brøndby holder øje med spillere, som har kontraktudløb. Det er en boks, som Egho hører ind under, da hans aftale med Randers slutter 30. juni. 

Marvin Egho kom til Randers i sommeren 2018 fra den slovakiske klub Spartak Trnava, hvorefter det er blevet til 95 kampe indtil videre for kronjyderne med 23 scoringer til følge. I denne sæson fire mål fra hans side.

Ved ansættelsen af Carsten V. Jensen i sommeren 2019 blev klubbens transferstrategi opdateret, så man ikke længere ville betale transfers for spillere over 27 år. Netop Egho bliver tilfældigvis 27 senere på ugen.

Hos Brøndby er der også spillere på vej væk. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020